Otok Krk brojni turisti ne posjećuju samo zato što je najpristupačniji od svih otoka u Hrvatskoj. Njegovi raznoliki krajolici, šarmantni stoljetni gradovi, fascinantna lokalna kultura i prekrasne plaže razlog su zašto je ovo tako atraktivno ljetno odredište. Na otoku Krku zabave i atrakcija vam neće nedostajati.

Poželite li i vi svoj godišnji odmor provesti na Krku, vodimo vas u Punat, malo mjesto na jugu otoka koje će vas oduševiti. Mjesto Punat, a i otok Krk, poznati su po kristalno čistom moru, a sigurni smo da vam je ta činjenica za godišnji jako važna.

Svatko tko ljetuje na otoku mora znati: kazaljke sata ovdje se kreću nešto sporije. Odmaknite se od užurbanosti svakodnevice, te se umjesto toga prepustite slatkoj dokolici otočkog života – tako ćete moći u potpunosti uživati u posebnostima koje vas okružuju te otkrivati nova mjesta, mirise i jedinstveni šarm Hrvatske.

Trenutno aktualna ponuda na portalu Crno Jaje donosi vam čak dvije opcije boravka na. Krku u Falkensteiner Hotelu Punat. Prva, koja uključuje boravak od 10.06. - 2 noćenja s uključenim polupansionom i pićima za vrijeme obroka, u comfort sobama za 2 odrasle osobe za samo 2038 kuna! I druga opcija koja uključuje boravak od 19.06. - 02.07 - 3 dana/2 noćenja s uključenim polupansionom i uključenim pićima za vrijeme obroka, u comfort sobama za 2 odrasle osobe, za samo 2498 kuna!

Što se tiče povijesti, kulture i arhitekture, nema boljeg od grada Krka. koji nudi povijest koja seže do antičke Grčke i Rima... Glavne atrakcije grada Krke su krčka katedrala Marijina Uznesenja, te dvorac obitelji Frankopan. Ovaj dvorac sa svojim tornjevima mjesto je niza ljetnih koncerata.

Koliko je zapravo grad Krk star možete vidjeti na najneobičnijim mjestima. U Volsonisu možete pijuckati koktele i uživati u glazbi uživo u nadzemnom vrtu i, što je najvažnije, u dvije tisuće godina starim rimskim podzemnim katakombama. Super, zar ne?

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju