Ima nešto magično u prosincu i Beču. Upravo ovo je drugi najpopularniji mjesec za posjet austrijskoj prijestolnici, a još davnih dana, poznato je kako je Beč jedna od TOP destinacija koje morate posjetiti za vrijeme oko Božića. Milijuni žaruljica, na stotine štandova s lokalnim proizvodima, ulični svirači i brojni prigodni koncerti samo su neki od razloga zašto je to tako, a upravo sada, svim tim poznatim atrakcijama, pridodaje se jedna nova – bajkovita izložba "Harry Potter™: The Exhibition".

Nijedan čarobnjak pripravnik nije poznatiji od njega: Harry Potter oduševljava milijune obožavatelja diljem svijeta. Sedam knjiga i osam filmova koji govore o njegovim avanturama svjetski su hitovi bili na blagajnama. Zahvaljujući spektakularnoj interaktivnoj izložbi, sada i vi možete uroniti u čarobni svijet Harryja Pottera i njegovih prijatelja.

Mnoštvo interaktivnih izložbenih elemenata također pruža priliku za odlazak na vrlo osobno čarobno putovanje: posjetitelji mogu izabrati svoj vlastiti štapić, svoj vlastiti Hogwarts tim i još mnogo toga. A jeste li ikada isprobali legendarni čarobni sport Harryja Pottera – Quidditch – ili skuhali vlastiti napitak?

Zaputite li se na Crno jaje, dočekati će vas dvije ponude za posjet ovoj spektakularnoj izložbi u Beču. Na raspolaganju vam je jednodnevni izlet po cijeni od 845 kuna (112,15 eur) ili dvodnevni izlet koji uključuje jedno noćenje u susjednoj Bratislavi kao i posjet Beču. Cijena dvodnevnog izleta je 1.187 kuna (157,54 eur). Obje varijante uključuju prijevoz, te stručno vodstvo kao i ulaznicu za izložbu, te dodatnih 10 eura vouchera za potrošnju u suvenirnici izložbe (uz uvjet o potrošnji 20 eura).

Zanima li vas više informacija o samoj izložbi posjetite službenu stranicu harrypotterexhibition.com.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju