Crno Jaje ima ponudu za zimski odmor u Sarajevu koja uključuje četiri dana i tri noćenja s doručkom za četiri osobe, wellness, kao i školu skijanja na Bjelašnici, a cijena paketa iznosi 900 eura

Hotel Bosmal Arjaan by Rotana u kojem ćete biti smješteni nudi moderne apartmane s opremljenom kuhinjom, besplatnim Wi-Fi-jem, LED TV-om i drugim sadržajima za udoban boravak. U sklopu hotela nalazi se i fitness & wellness centar koji ima teretanu, saunu i parnu kupelj te razne masažne tretmane po posebnim cijenama. Za gastronomske užitke, tu je hotelski restoran Urban café deli s međunarodnom, ali i autentičnom bosanskom kuhinjom. Za detalje ponude kliknite ovdje. 

Sarajevo, grad s bogatom poviješću i kulturom nudi zanimljivosti na svakom koraku. Jeste li znali da je grad imao javnu rasvjetu već 1895. godine, a iste godine je krenuo i tramvaj na električni pogon? Zanimljivo je i da je Sarajevo imalo svoj vodovod prije Beča. Grad je poznat je i po Gazi Husrev-begovoj biblioteci, najstarijoj javnoj knjižnici u BiH koja kontinuirano radi od 1537. godine, a ponosi  se i Velikim bezistanom - natkrivenim bazarom, svojim šoping centrom iz 1540. godine.

Nakon istraživanja ulica i trgova grada možete bolje upoznati i Bjelašnicu koja se smjetila 25 km jugozapadno od Sarajeva. Ta ljepotica nudi više od osam tisuća metara skijaških staza, a avanturisti mogu krenuti Josipovom stazom do najvišeg vrha planine. Ako ste početnik u skijanju, nema problema jer je u cijeni ponude škola skijanja u trajanju od tri dana, po dva školska sata dnevno (1 sat traje 55 minuta), kao i transfer do i sa planine.

Najviša europska diskoteka: Klub na vrhu planine koji će biti hit u 2024. godini Restoran Piz Gloria na Schilthornu u Švicarskoj - 3 Restoran Piz Gloria na Schilthornu u Švicarskoj - 1 Restoran Piz Gloria na Schilthornu u Švicarskoj - 2 +0 Restoran Piz Gloria na Schilthornu u Švicarskoj - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju