Jahorina, smještena u srcu Bosne i Hercegovine, istinski je raj za ljubitelje skijanja. Ova planina, koja je dio dinarskog planinskog masiva, nudi idealne uvjete za zimske sportove zahvaljujući svom geografskom položaju na spoju hladne kontinentalne i tople mediteranske klime. Ogorjelica, najviši vrh Jahorine, pruža nezaboravan pogled na okolinu i idealne staze za skijaše svih razina vještina.

Zaputite li se do portala Crno Jaje, pronaći ćete aktualnu ponudu za zimu 2024. godine koja uključuje trodnevni ski pass i smještaj s doručkom u Hotelu Hollywood 4* ili Hotelu Hills 5* u Sarajevu. Oba hotela nude vrhunske sadržaje koji će upotpuniti vaš skijaški odmor. Hotel Hills 5* Thermal & Spa Resort Sarajevo, smješten u zelenoj oazi Sarajeva, nudi Thermal Spa, adrenalinski park, restorane s domaćom i međunarodnom kuhinjom te lounge-bar s panoramskim pogledom. S druge strane, Hotel Hollywood 4*, u centru Ilidže (zelena oaza Sarajeva), nudi zatvoreni bazen, wellness-centar, fitness-centar i sportsku dvoranu.

Cijena aranžmana po osobi kreće se od 212 eura i uključuje korištenje sadržaja obaju hotela, boravišnu pristojbu, produženi boravak posljednjeg dana, te ski pass za ski-centar Jahorina. Istražite ponudu ovdje.

Jahorina je od Sarajeva udaljena tek pola sata vožnje, a skijanje na Jahorini pruža posebno iskustvo zahvaljujući raznovrsnosti staza koje zadovoljavaju sve skijaše, od početnika do iskusnih. Bogatstvo prirodnih ljepota i čist zrak čine Jahorinu idealnom destinacijom za odmor i rekreaciju. Osim skijanja, Jahorina nudi i druge aktivnosti kao što su planinarenje, sanjkanje i snowboarding. Lokalna gastronomija, toplina domaćina i ugodan smještaj samo su neki od razloga zbog kojih se mnogi zaljubljenici u zimu i snijeg vraćaju na Jahorinu svake godine.

Ova ponuda portala Crno Jaje omogućava vam da iskusite sve čari Jahorine, uživate u skijaškim stazama, te se opustite u luksuznom smještaju u Sarajevu. To je savršena prilika da se prepustite zimskim radostima i stvorite nezaboravne uspomene na snježnim obroncima Jahorine.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju