Barsys 360 više sliči na umjetničku skulpturu nego na kuhinjsko pomagalo. Glavna ideja njegova dizajna jest da se savršeno uklopi u moderno okruženje doma.

Riječ je o automatiziranom i prijenosnom barmenu težine oko 4,5 kilograma koji radi koktele poput najboljih koktel-majstora. Aparat je dugačak 44 centimetara i visok 43 centimetara te se može staviti na bilo koji stol ili spremiti u kuhinjski ormarić.

Barsys 360 ima kružni oblik i stalak u čijem se središtu nalazi čaša koju treba napuniti. Prije nego što ovaj robot počne kombinirati sastojke za vaš odabrani koktel potrebno je napuniti šest spremnika od 900 ml omiljenim sastojcima.

Barsys 360 je dostupan u dvije boje - crnoj i bijeloj Barsys 360 je dostupan u dvije boje - crnoj i bijeloj (Foto: Profimedia)

U posude možete staviti žestoka pića, prirodne sokove i gazirane napitke. Na temelju stavljenih sastojaka potom treba odabrati željeni koktel iz ponuđenog menija koji broji stotine recepata, te ga naručiti putem mobilne aplikacije.

Kada je piće naručeno, Barsys 360 sam počne puniti čašu kombiniranim sastojcima koje je korisnik odabrao, a proces pripreme je popraćen vizualno dojmljivim svjetlosnim efektima. Na kraju je dovoljno ubaciti kockice leda u čašu i ukrasiti je kriškom limuna te krenuti s ispijanjem.

Aparat Barsys 360 dostupan je u dvije boje – crnoj i bijeloj – a prodaje se po cijeni od 445,95 eura preko službene stranice proizvođača. Isporuka počinje u listopadu ove godine, a dolazi s garancijom od godine dana.

Prijenosna bežična mikrovalna pećnica idealna za kampiranje na izoliranim mjestima Prijenosna bežična mikrovalna pećnica Makita - 2 Prijenosna bežična mikrovalna pećnica Makita - 1 Prijenosna bežična mikrovalna pećnica Makita - 3 +0 Prijenosna bežična mikrovalna pećnica Makita - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju