Međunarodni dan žena svjetski je dan koji slavi društvena, gospodarska, kulturna i politička postignuća žena. Taj dan također označava poziv na akciju za ubrzanje rodnog pariteta. Obilježava se svake godine 8. ožujka, a pravo je vrijeme da lijepom gestom važnim ženama u vašim životima date do znanja koliko ih cijenite i volite. Mi smo za vas odabrali najbolje ponude na portalu Crno Jaje, kako bi vam olakšali odabir.

Dan žena u Budimpešti

Izvrsna hrana, arhitektura u secesijskom stilu i veličanstvene građevine iz Austro-Ugarske monarhije, fascinantna kultura turske kupelji samo su neki od razloga da posjetite glavni grad Mađarske, poznat i kao "biser Dunava". Ako uspijte za Dan žena izdvojiti i više od jednog dana, istražite ponudu koja donosi 1 noćenje s doručkom, uključen autobusni prijevoz iz Varaždina i Čakovca, sve za samo 512 kn po osobi!

Prvi dan ćete istražiti Elizabetin most, Trg heroja, gradski park, Baziliku Sv. Stjepana, Zgradu Opere, Andrasy ulica, Lančani most, most Slobode, dok ćete drugi dan imati prilike upoznati Budimski dvor, kraljevsku palaču, barokne kuće, Matijinu crkvu, Ribarsku tvrđavu, Trg Sv. Trojstva i ostale znamenitosti. Ako nemate dva dana na raspolaganju, u ponudi je i jednodnevni izlet u Budimpeštu za samo 190 kuna po osobi.

Uživajte u Sarajevu

Sarajevo, o Sarajevo. Prošećite središtem grada kroz Baščaršiju – najatraktivniji dio grada, pješačku zona na kojoj se nalaze brojne suvenirnice, ugostiteljski objekti i građevine od povijesnog značaja za Sarajevo poput Sebilja. Zaputite se do Kazanđžiluka, ulice starih zanata, poznatu po obrtnicima koji su proizvodili bakreno posuđe, filđžane i džezve, a na kraju dana posjetite i latinsku ćupriju, poznati most preko Miljacke. Ponuda uključuje 2 dana s jednim noćenjem s doručkom u hotelu 3*, osiguran prijevoz autobusom, sve to već za 499 kuna po osobi.

Wellness odmor u Stubikama

Da bi se dobro proveli ne trebate baš nužno prelaziti granicu. Istražite Wellness ponudu koja uključuje 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Matija Gubec uz kupanje, saune i masažu te prigodnu večeru i zabavno-glazbeni program, sve za 1.298 kuna. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, pa je idealna za one koji ne vole duge vožnje da bi se odmorili. U ponudi Vas očekuju 2 masaže uljem u trajanju 30 minuta, korištenje hotelskih bazena, korištenje wellnessa - 5 sauni i relax soba.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju