Stiže nam toplije vrijeme, pa samim time razmišljamo o kvalitetnijem i dužem provođenju vremena na otvorenom. Zašto ne biste iskoristili priliku i posjetili jednu od destinacija izvan Hrvatske. Istražili smo tri izleta autobusom koja donosi portal Crno Jaje, a putem kojih imate prilike upoznati neke nove destinacije na kojima možda nikada niste bili. Pa krenimo redom.

1. Dva dana Venecije i Shopping u Outletu McArhtur Glen

Postoji mnogo razloga zašto biste trebali posjetiti Veneciju. Ovaj prelijepi talijanski grad ima nešto za ponuditi za svakoga! Venecija je jedinstven grad u svijetu. To je sjajno mjesto za iskusiti talijansku kulturu. Grad sadrži toliko nevjerojatnih atrakcija, od prekrasnih pogleda, povijesti do hrane, Venecija ima sve! Bezbroj je razloga za posjet Veneciji. Bez obzira volite li arhitekturu, povijest, prekrasna mjesta ili hranu, ovo je mjesto za vas. Ponuda na Crnom jaju je dvodnevni izlet u organizaciji Smart Travel agencije s uključenim jednim noćenjem s doručkom, prijevoz autobusom, za samo 509 kuna po osobi! Istražite ponudu ovdje.

2. Prag, Beč i Česky Krumlov

Kao "Grad tisuću tornjeva", Prag je jedan od europskih arhitektonskih dragulja. Od gotike i baroka do renesansnog i secesijskog stila, grad se nalazi na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine koji svake godine privlači sve više turista. Uz Prag, posjetite i Beč. Prekrasna bečka gradska jezgra i povijesne zgrade neke su od glavnih znamenitosti grada s veličanstvenom arhitekturom koja posjetitelje ostavlja zadivljenim. Od secesije, do gotike i baroka, kao i poznatog “Ringstraßenstil”, Beč vas neće razočarati. Kad izletu pridodamo i posjet Český Krumlovu, jednom od najbolje očuvanih srednjovjekovnih gradova u Europi, sigurni smo da ćete ovaj izlet pamtiti. Ovaj grad nikada nije doživio veliki požar, bitku ili bilo koje druge događaje koji su uništili grad. Većina onoga što ćete danas vidjeti u gradu staro je stoljećima, te je dobro očuvano i restaurirano. Izlet autobusom uključuje 3 noćenja u hotelu 3*, doručak te prijevoz busom, a sve to već od 879 kn po osobi. Istražite ponudu ovdje.

3. Budimpešta

Budimpešta ima bogatu povijest, odličnu hranu, fascinantnu arhitekturu i idealno je mjesto za ljubitelje zabava, jer nudi živahan noćni život i mnoge odlične barove i restorane. Hrana je odlična, a mještani su ljubazni. Grad je siguran i ima mnogo mjesta koje vrijedi posjetiti. Cijena od 215 kuna po osobi uključuje prijevoz autobusom, razgled prema programu, pratitelja tijekom putovanja. Više informacija o ponudi potražite ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju