U Matis Absolut Loungeu dodijeljena su priznanja za Odabrani proizvod godine, najprestižnije svjetske nagrade za inovativnost proizvoda. Nagradama za nove, poboljšane i inovativne proizvode, koje su kao najbolje na policama trgovina istaknuli sami potrošači, nagrađeno je devet proizvođača u ukupno deset kategorija.

„Iznimno mi je drago što smo i treću godinu zaredom prisutni na hrvatskom tržištu, ova je godina posebna po tome što su u nju ušle i usluge iz drugih sektora, a na što su potrošači iznimno pozitivno reagirali. Vjerujem da su hrvatski potrošači itekako u pravu kada je riječ o kvaliteti jer često znaju izaći iz okvira i komentirati neke detalje koje su od velike važnosti za proizvođače. Želim čestitati u ime naše organizacije svim pobjednicima i vjerujem da će iduća godina biti još bolja u utrci za inovativnost“, izjavio je Gregor Gorenc, direktor Odabranog proizvoda godine.

Proizvodi koji su osvojili ovu prestižnu nagradu jesu: pašteta Argeta – Junior kokokrem, keksi Grancereale Cioccolato i frutta, gel za tuširanje L'angelica – Olea naturae, ulje Monini Classico squeezable, keksi Mulino bianco – Nascondini i Cioccogarno, pasta za zube Plidenta – Bio, toaletni papir Paloma – Smart Care, mobilni internet Tele2- Bezbroj GB, rukavice Vileda- Multisensitive i Multilatex te alkoholno piće Vutra.

"Ponosni smo što nastavljamo tu tradiciju i sudjelujemo u obnovi stare poljoprivredne kulture (konoplje), stoga nas raduje što su potrošači prepoznali kvalitetu i individualnost naših proizvoda. To priznanje nam mnogo znači i motivira za nastavak rada!" komentirali su nam iz Vutra tima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju