Baia de Sancho je najbolja plaža za 2019. godinu prema mišljenju korisnika TripAdvisora. Popularno internetsko odredište svake godine prezentira popis najboljih svjetskih plaža na temelju ocjena svojih korisnika, a ove godine ta je titula dodijeljena ovom čarobnom mjestu na otoku Fernando de Naronha u Brazilu.

Ispred pješčane plaže Baia do Sancho nalazi se kristalno čista voda koja je idealna za ronjenje, a okružena je brdima s kojih se pruža prekrasan pogled na okolicu ,ali i na dupine koji plivaju po zaljevu.

“Ovo je raj. Baia do Sancho je tako prekrasno mjesto. Ne može se opisati riječima,” samo su neki od oduševljenih komentara na TripAdviseru.

Na drugom mjestu najboljih plaža za 2019. korisnici su odabrali kubansku plažu Varadero koja je udaljena otprilike dva sata vožnje od Havane, dok se plaža Eagle na Arubi našla se na trećem mjestu TripAdvisorove ljestvice najboljih.

U top 10 svoje mjesto našli su i pravi biseri iz Španjolske, Kariba, Sjedinjenih Američkih Država, Italije, Meksika i Jamajke.

10 najboljih svjetskih plaža za 2019. godinu prema mišljenju TripAdvisora:

1. Baia de Sancho, Brazil
2. Varadero, Kuba
3. Eagle, Aruba
4. La Concha, Španjolska
5. Grace Bay, Otoci Turks i Caicos
6. Clearwater, Florida, SAD
7. Spiaggia dei Conigli, Italija
8. Seven Mile Beach, Kajmanski otoci
9. Playa Norte, Meksiko
10. Seven Mile Beach, Jamajka

10 najljepših stjenovitih plaža u Hrvatskoj 10 najljepših stjenovitih plaža - 8 10 najljepših stjenovitih plaža - 2 10 najljepših stjenovitih plaža - 3 +6 10 najljepših stjenovitih plaža - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju