Na listi hotela koji najviše nude za novac TripAdvisor prvo mjesto zauzima hotel Lurdeia u Baskiji. Popis se temelji na ocjenama gostiju, a sudeći prema komentarima Lurdeia gotovo da nema mane. Cijene soba se kreću od oko 480 kuna, a doručak se dodatno naplaćuje, oko 50 kuna.

Nalazi se u idiličnom prirodnom rezervatu Urdaibai, poznat kao jedan od najljepših dijelova Španjolske, u podnožju planine Sollube s pogledom na Biskajski zaljev.
Cijela Baskija se cijeni zbog prekrasnih ravnica i zelenih brda, kao i lijepih plaža. Boravak u eko-hotelu Lurdeia gostima se sviđa zbog srdačnih domaćina, mirisnih i čistih soba, prekrasne lokacije i izvrsne kuhinje.Komadić tipičnog ugođaja te prekrasne zemlje prenio nam je i baskijski kralj govedine. 

Lurdeia Lurdeia (Foto: TripAdvisor)

Za doručak se poslužuju domaća jaja, organska salata ubrana u vrtu, domaći kruh, masline, tuna… Vlasnici hotela uzgajaju ekološko voće i povrće, a kokoši, patke i guske slobodno šeću vrtom.

Šarmantna ruralna kuća ima osam soba, a naziv svake otkriva neraskidivu vezu s prirodom. Tako možete spavati u mjesecu, kamenu, moru, majci zemlji…
Gosti koji su odsjeli u hotelu tvrde kako je lokacija idealna za opuštanje, bijeg od gradske vreve i dugačke šetnje prirodom.

Samoodržive kuće otporne na potrese: Mjesto bez računa za režije i siromaštva Venus Projekt Venus - 2 Projekt Venus - 1 +4 Projekt Venus - 4

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju