Možda je baš ove godine vrijeme da obiteljsku atmosferu prebacite izvan komotnosti doma i pošteno se odmorite. Pronašli smo ponudu nedaleko od Zagreba s kojom bi ovaj Uskrs mogao biti potpuno drugačiji od onih na koje ste navikli. U najsjevernijoj županiji u Hrvatskoj smještene su Terme Sveti Martin, u čijoj su ponudi noćenja po privlačnim cijenama od četvrtka 29. ožujka.

Samo zamislite buđenje u apartmanima u blizini jednog od najvećih wellness resorta u Hrvatskoj, smještenim među zelenim vinorodnim brežuljcima. I tamo možete donijeti dašak doma jer su apartmani opremljeni dnevnim prostorom, spavaćom sobom i kuhinjom u kojoj se možete okušati u pripremi međimurskih tradicionalnih specijaliteta.

U blizini termi pronaći ćete veliki broj malih obiteljskih gospodarstva na kojima možete pronaći sve namirnice za pravi uskrsni obrok. Vodite li cijelu obitelj, dvoje djece do 12 godina smješteno je besplatno.

Za gurmane

Ako ste krenuli na potpuno opušteni odmor bez ikakvih zadataka, u posebnoj uskrsnoj ponudi u petak vas očekuje i tradicionalna međimurska večera, a u nedjelju svečani uskrsni doručak.

Za rekreativce i sportaše

U Međimurju možete biciklirati na čak 700 kilometara dugim stazama. Biciklirajući kroz 12 mogućih ruta moguće je doći i do Čakovca. Za prave avanturiste, pustolovinu u međimurskom kraju možete doživjeti i tijekom vožnje quadovima.

Adrenalinski Accredo Centar omogućit će vam vožnju s edukacijom, u svim vremenskim uvjetima i godišnjim dobima, a zanimljivo je i da u off road vožnji možete uživati i noću. Fitness centar u resortu možete koristiti neograničeno.

Atrakcije za mlade

Osim onih vodenih u bazenima Termi Sveti Martin, u blizini resorta nalazi se farma jelena i muflona. Ovaj doživljaj sigurno ćete upamititi ako ima dozvolite da vam ove pitome životinje jedu iz ruke.


 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju