Čudesna veza Mediterana i kontinenta, mjesto uz Velebit i kristalno čisto more... Riječ je o Karlobagu, a tako je opisan u novom promotivnom videu Turističke zajednice Općine Karlobag pod nazivom "Karlobag – Art of nature" .

Video je producirala tvrtka FILM 54, a prema željama djelatnika TZ-a i autora, Borisa Šepera i Tina Borovčaka, cilj je bio napraviti film s umjetničkim pogledom na prirodu i ljepote ovog kraja, postići svjetski standard kvalitete te izbjeći klasične i pomalo dosadne promotivne filmove.

Boris Šeper i Tin Borovčak godinu su dana pješačili brojne kilometre Velebita, penjali se na njegove vrhove, letjeli paraglajderom, ronili jadranskim podmorjem te proveli duge noći kako bi snimili najbolje kadrove. U filmu je prikazana tradicija, čistoća karlobaškog mora, ljepote velebitskih vrhova i staza, avanturizam.

Posebno se ističu brojni dnevni i noćni timelapsovi koji ovom filmu daju dinamiku i vrhunski doživljaj prirode. Karlobag je ovim filmom dobio izvrsnu promociju općine i turističke zajednice, kao i Hrvatske u svijetu. U nešto manje od tri minute otkrijte ljepotu za koju možda niste ni znali da postoji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju