Volimo obroke koji nas zasite i daju nam potrebnu energiju, ali nam ne ostave osjećaj teškog kamenja u želucu. Ako su još pritom izrazito ukusni, imamo dobitnu kombinaciju! Upravo su tako zamišljene Eva salate s tunom koja stižu u novom praktičnom pakiranju i s novim okusima.

Salata Mexicana, Salata Mediterana i Salata Dalmatina dobro su vam poznate. Tuna s grahom, kukuruzom i mrkvom u Mexicani prvi je izbor svih ljubitelja meksičke kuhinje. U leći, slanutku i grahu te maslinama i maslinovom ulju uživaju pobornici mediteranskih okusa, a za poseban, dodatan šmek masline posegnut ćete za Dalmatinom.

Od sad u njima uživajte u praktičnom „bowl“ pakiranju od 160 g. Na poslu, kod kuće, u pokretu, na izletu… zaista je svejedno jer svoju omiljenu salatu možete jesti kad god vam zatreba hranjiv i ukusan obrok.

Tri nove kombinacije za ljubitelje tuna salata

Uz tri postojeće Eva salate s tunom, na raspolaganju su vam i 3 nove; Crvena kvinoja, Divlja riža i Kus-Kus. Svaka od njih stiže u „zdjelici“ idealne veličine, bogate su proteinima i ne sadrže konzervanse. Baš kako ste i navikli kad su Eva salate s tunom u pitanju.

Divlja riža za nježne arome

Divlja riža koja se nalazi u ovoj Eva tuna salati nije rafinirana, zbog čega je bogata hranjivim tvarima. Svoj okus duguje pomalo dimljenom i izrazito aromatičnom okus divlje riže, a tu je i đumbir koji zaokružuje cijelu priču.

Okus-kus koji osvaja!

Znamo da je „okus koji osvaja“ već pomalo klišej, ali vjerujte nam, Eva tuna kus-kus je salata koja će vas zaista osvojiti. Kus-kus, tjestenina koja se dobiva iz durum pšenice, miješa se s mrkvom, slanutkom, paprikom, lukom i najfinijom tunom. Kus-kus u pripremi lagano nabubri pa na sebe preuzme najfinije okuse, a „bonus“ je sušena rajčica.

Crvena kvinoja za egzotičan užitak

Pahuljasta tekstura hranjive crvene kvinoje, zelena leća i sušena rajčica, te drugo povrće, čine Eva tuna salatu s crvenom kvinojom obrok na koji ćete se odvažiti, a onda u njega i beskrajno zaljubiti. Kvinoja je bogata proteinima i aminokiselinama, a u njoj uživamo već tisućama godina. Kad je sparimo s najmekšom Eva tunom, užitak je neizbježan. Istražite nove i podsjetite se na stare Eva tuna okuse u super praktičnom pakiranju i uživajte u jelu punom proteina, bez konzervansa i s okusima koji će vas očarati.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju