Iza projekta stoji Zvonimir Petričević, koji završetak projekta i prve turiste očekuje u travnju iduće godine, a već sada u resortu su posao našli domaći ljudi, vrlo sretni što se s luksuznim turizmom mogu baviti u Lici, a ne negdje na obali ili u inozemstvu.

Nit vodilja projekta svakako je zadržati i predstaviti ličku tradiciju kroz vrhunsku ponudu, a ovakva vrsta turizma u svijetu je sve popularnija.

Važno je i za istaknuti kako Ličko-senjska županija nema tako kvalitetan kamp te će, po najavama, kamp u Vrhovinama biti najbolji kamp na širokom području od Plješivice do Jadranskog mora. Važnu je potporu u realizaciji kroz Hamag Bicro dala i Republika Hrvatska. Kamp će imati 32 mobilne kućice Kamp će imati 32 mobilne kućice (Foto: Plitvice Times)

Punim imenom Big Bear Camping Resort, na raspolaganju će imati 100 smještajnih jedinica. Od toga će biti 32 mobilne kućice i 60 mjesta za kampere. Recepciju, etnodućan, suvenirnicu te vrhunski etnorestoran s tradicionalnom ličkom hranom i proizvodima za čak 150 ljudi.

Mobilne kućice opremljeno su moderno te će imati gotovo sve što se nudi u primjerice, jednom apartmanu, uz savršenu nadopunu "robinzonskog“ turizma u netaknutoj prirodi Like.

Blizina Plitvičkih jezera te ostalih prirodnih i povijesnih atrakcija već su odavno mamac za turiste iz čitavog svijeta, koji će obogaćivanje smještajne ponude u još uvijek nedovoljno prepoznatoj Lici sigurno dočekati sa zanimanjem.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju