Ugodna atmosfera, odličan izbor vina jednog od najboljih hrvatskih sommeliera, Maria Meštrovića i sljedovi, Daria Bionde obilježili su lijepu degustacijsku večeru u restoranu B35 na Novoj Vesi.

Prekrasno uređen interijer kojeg je osmislio arhitekt Christian Rendulić, a u kojem dominiraju tamne nijanse, personalizirani stolnjaci, ubrusi i pomno birani komadi posuđa i čaša znalcima ne mogu promaknuti. Baš kao niti jela koja potpisuje vrsni chef Dario Bionda. Njegova želja za napredovanjem, dobra je preporuka da će B35 stvarati jela kojima će se gosti rado vraćati. 

> Novo lice Apetita: Marin Rendić otvorio vrata kultnog zagrebačkog restorana

Degustacijska večera započela je kombinacijom lososa i graha, a zatim su se izmjenjivali cappellacci obraz, janjeći rack i curd mango.Gastronomsku sliku zaokružili su i plavi sir u kombinaciji s vanilijom, kruškom i anisom te granita od naranče s grejpom.

appellacci appellacci (Foto: PR)

B35 na čelu s vlasnicima Tamarom i Igorom Čimburom, ovom je večerom pokazao da ima ozbiljne namjere smjestiti se na važnu poziciju zagrebačke gastro scene Iako tek na početku B35 ima dobru perspektivu, ali samo uz puno odricanja i neprekidnog stvaranja mogu ostvariti zamišljeno i kroz svoja jela potvrditi status vrhunskog restorana. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju