Voyage je novi poboljšani Googleov Earth alat koji pomaže korisnicima snalaženje po virtualnim prostranstvima. U njegovom sklopu nalaze se tematske ture i kartice znanja koje pružaju zanimljive činjenice o posebnim mjestima diljem svijeta, a poboljšane 3D snimke čine putovanje preko svjetskih atrakcija još nezaboravnijim iskustvom.

Googleovi urednici preporučuju nekoliko svojih omiljenih ruta. Land Art From Above mogućava korisnicima skok s jedne masivne skulpture na drugu – od Spiral Jettyja Roberta Smithsona u Utahu do divovske nage dame Northumberlandije na engleskom selu.

Na raspolaganju su brojne druge ture, od ronjenja po indonezijskom podmorju, preko istraživanja njujorških avenija do razgledavanja Grand Canyona. Alati se lako koriste, mogućnosti su brojne, a neke su rute specijalno dizajnirane za istraživanje s djecom.

Obožavatelje povijesti oduševit će usluga Wonders of the Ancient and Modern Worlds uz pomoć koje je moguće pogledati ruševine na Pompejima, ili se uputiti na ekspediciju na južnom polu.

Amazing Urban Gardens otkriva neke od najljepših vrtova na svijetu. Putem ove usluge možete pogledati botaničke vrtove Curitibe ili pak zapanjujući Shinjuku Gyoen u Japanu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju