Za početak su na svoj popis uvrstili neke od najboljih zagrebačkih restorana koji dosada nisu uopće dostavljali ili su imali jako usku zonu dostave. Ništa manje važna nije ni opcija kojom se štedi vrijeme tako da se unaprijed zada točno vrijeme dostave za svaki obrok u danu nakon čega opušteno čekate svoju hranu bez brige hoće li stići dok pauza ne završi. Nemate pojma što biste uopće naručili? Nakon unosa adrese Wolt će prikazati sve restorane koji dostavljaju u vaš kvart, a na vama je da odlučite kojeg kontaktirati.

Brzo i sigurno naručivanje u nekoliko klikova

Ako znaš koristiti računalo i smartphone, onda znaš i naručiti putem Wolta. Za početak preuzmi besplatnu aplikaciju putem Google Play ili App Storea ili otvori www.wolt.com na svom računalu. Odaberi jezik kojim se želiš služiti i registriraj se putem Facebooka ili svoje mail adrese. Nakon unosa podataka aplikacija šalje kod za verifikaciju SMSa i to je to – spreman si za svoju prvu narudžbu! Odaberi svoj najdraži restoran ili pregledaj što se sve nudi u blizini unošenjem svoje adrese. Kada napuniš košaricu trebaš odlučiti hoćeš li hranu podići sam ili želiš dostavu, a za plaćanje možeš odabrati većinu kreditnih ili debitnih kartica ili Apple Pay sustav. Zadnji korak je najjednostavniji – udobno se smjesti i čekaj svoju hranu! Svakako otiđi na svoj profil unutar aplikacije i pronađi svoj promo kod. Podijeli ga prijateljima i oboje dobivate 30 kn popusta prilikom narudžbe.

Prati svoju dostavu uživo – cijelim putem

Woltove dostavljače prepoznat ćeš po karakterističnoj plavoj boji jakne koju nose, ali i posebnoj kutiji za hranu koja održava temperaturu bez obzira radi li se o toplom ili hladnom obroku. Jednom kada preuzmu tvoju narudžbu, u svakom trenutku možeš vidjeti gdje se točno nalaze i koliko im je preostalo do odredišta. Tako bez straha možeš obaviti što trebaš bez da se pitaš hoćeš li začuti zvono taman usred važnog poziva kojeg ne možeš odgoditi. Prosječno trajanje dostave iznosi tridesetak minuta od trenutka narudžbe, naravno ako ne postoje objektivne prepreke poput gužve u restoranu ili vrsti jela koje se naručuje.

Brzi dostavljači Brzi dostavljači

Zašto je Wolt najbolji? Ima i poklon dobrodošlice!

Osim što tako misle njegovi tvorci i korisnici, nagradu za inovativni dizajn Woltu je dao i Apple. Dodatno priznanje došlo je od časopisa Forbes, na čijoj listi 30 najuspješnijih ispod 30 godina se našao i Miki Kuusi, jedan od osnivača Wolta. Svoj su novac u ovaj jedinstveni koncept uložili i brojni uspješni poduzetnici poput predsjednika Nokie Riste Siilasmaa i osnivača Skypa Niklasa Zennströma. S obzirom na to da je Wolt koncept već zaživio u 14 zemalja i preko 35 europskih gradova, sasvim je jasno zašto su za njim poludjeli i Zagrepčani. Jedna od prednosti ove aplikacije je i tim za korisničku podršku, koji je dostupan i putem online chata, a odgovara na sve upite unutar jedne minute. Uz prosječnu ocjenu dostave od 4,8 i preko 20% tjednog rasta od pokretanja, vidljivo je da Wolt vole i restorani i korisnici. Trebaš dodatni poticaj za registraciju? Kada napraviš svoj račun samo upiši kod VOLIMWOLT i uživaj u dodatnih 30 kn dobrodošlice. Dobar tek!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju