Mnogi putnici uvijek su u potrazi za što boljim, praktičnijim i lakšim načinom nošenja prtljage. Ako ste jedni od onih koji ne vole putovati s hrpetinom kofera već vole sve strpati u ruksak i zaputiti se u novu avanturu, ruskak Nomad pravi je komad za vas.

Iako samo jedna torba, možete ju nositi na više načina. Osim klasičnog rusaka, možete ju pretvoriti i u torbu na jedno rame i istražiti kakve se opcije još ona nudi. Naramenice u skrivenom džepiću se mogu izvaditi i podesiti po vašoj želji.

Debele, čvrste i podesive naramenice vam olakšavaju i s teretom na leđima što čini ovu torbu poprilično udobnom za nošenje. A raspored džepova omogućava vam da u nju stavite sve što vam je potrebno. Laptop, punjači, novčanik, odjeća, ključevi, kišobran, naočale, mobitel, dokumente... Stane sve na minimalno prostora.

Ruksak Nomad napravljen je od otpornog materijala, čvrste tkanine i umjetne kože. Mogu se koristiti za putovanja, planinarenja, kampiranja, za svaki dan, pa čak i kao školski ruksaci. Veličina mu je 48x18X30 centimetara, volumen oko 35 litara, a cijena, trenutno, svega 450 kuna. Dolazi u krem, crnoj i zelenoj boji.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju