Kaže se kako je Las Vegas grad poroka, ali ovaj grad usred pustinje u Nevadi, svakako je i – grad luksuza. Stoga, nije ni čudo kako je tamošnji hotel počeo nuditi gotovo nevjerojatan odmor, koji stoji gotovo pola milijuna dolara!

Hotel Venetian u Las Vegasu, na tržištu je ponudio aranžman naziva „Want The World“. Ponuda vrijedi za 4 noćenja, a s obzirom kako je za toliko vremena potrebno platiti 450 tisuća dolara, lako je izračunati kako ovdje noć stoji nevjerojatnih 112,500 „zelembaća“.

Aranžman obuhvaća let privatnim avionom, osobnog butlera, ali i tortu ukrašenom dijamantnom ogrlicom, što zasigurno neće smetati vašoj boljoj polovici. Da, cijena je zasigurno „nenormalna“ i zasigurno se pitate zašto bi se torta ukrasila dijamantima, ali – bogataši su ekstravagantni.

 

 

U slučaju da ste baš vi osvojili neki veliki novčani iznos u zadnje vrijeme, pa ste nakon godina štednje odlučili malo živjeti, plan puta je osmišljen na sljedeći način.

U Vegas slijećete privatnim mlažnjakom, nakon čega sjedate u Maybach i krećete prema hotelu Venetian. Kad stignete u hotel, čeka vas predsjednički apartman od 600 kvadrata koji će biti vaš dom sljedeća četiri dana. Uz apartman dolazi i privatni butler, koji vam je na usluzi od 0 do 24.

Naravno, u 600 kvadrata predviđena je i manja teretana, soba s biljarom, ali i sauna, kako bi se što bolje opustili. Jasno, kad izađete iz nje, možete cijeli dan uživati u vrhunskom šampanjcu Moet koji vas čeka u neograničenim količinama. Jasno, točiti će ga butler, a vi ćete ga pijuckati u svilenoj pidžami koja vas također čeka u apartmanu.

Nadalje, tu su i vrhunski obroci koje će samo za vas spremiti glavna chefica hotela, a možete ih kombinirati uz 21 godinu star viski.

Jasno, još su tu razne pogodnosti, a za umu koju platite, to je i očekivano. Tako da, ako ste se ikad pitali kako odmaraju bezobrazno bogati, aranžman hotela Venetian ponudio vam je prilično detaljan odgovor.

Otvorio se prvi europski restoran ispod mora Podvodni restoran Under, Norveška - 3 Podvodni restoran Under, Norveška - 2 Podvodni restoran Under, Norveška - 4 +1 Podvodni restoran Under, Norveška - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju