Kaže se kako je Las Vegas grad poroka, ali ovaj grad usred pustinje u Nevadi, svakako je i – grad luksuza. Stoga, nije ni čudo kako je tamošnji hotel počeo nuditi gotovo nevjerojatan odmor, koji stoji gotovo pola milijuna dolara!

Hotel Venetian u Las Vegasu, na tržištu je ponudio aranžman naziva „Want The World“. Ponuda vrijedi za 4 noćenja, a s obzirom kako je za toliko vremena potrebno platiti 450 tisuća dolara, lako je izračunati kako ovdje noć stoji nevjerojatnih 112,500 „zelembaća“.

Aranžman obuhvaća let privatnim avionom, osobnog butlera, ali i tortu ukrašenom dijamantnom ogrlicom, što zasigurno neće smetati vašoj boljoj polovici. Da, cijena je zasigurno „nenormalna“ i zasigurno se pitate zašto bi se torta ukrasila dijamantima, ali – bogataši su ekstravagantni.

 

 

U slučaju da ste baš vi osvojili neki veliki novčani iznos u zadnje vrijeme, pa ste nakon godina štednje odlučili malo živjeti, plan puta je osmišljen na sljedeći način.

U Vegas slijećete privatnim mlažnjakom, nakon čega sjedate u Maybach i krećete prema hotelu Venetian. Kad stignete u hotel, čeka vas predsjednički apartman od 600 kvadrata koji će biti vaš dom sljedeća četiri dana. Uz apartman dolazi i privatni butler, koji vam je na usluzi od 0 do 24.

Naravno, u 600 kvadrata predviđena je i manja teretana, soba s biljarom, ali i sauna, kako bi se što bolje opustili. Jasno, kad izađete iz nje, možete cijeli dan uživati u vrhunskom šampanjcu Moet koji vas čeka u neograničenim količinama. Jasno, točiti će ga butler, a vi ćete ga pijuckati u svilenoj pidžami koja vas također čeka u apartmanu.

Nadalje, tu su i vrhunski obroci koje će samo za vas spremiti glavna chefica hotela, a možete ih kombinirati uz 21 godinu star viski.

Jasno, još su tu razne pogodnosti, a za umu koju platite, to je i očekivano. Tako da, ako ste se ikad pitali kako odmaraju bezobrazno bogati, aranžman hotela Venetian ponudio vam je prilično detaljan odgovor.

Otvorio se prvi europski restoran ispod mora