Pedesetak kilometara od Berlina u bivšem zrakoplovnom hangaru smjestio se najveći tropski vodeni park u Europi. Tropical Island Resort prostire se na 6.47 hektara, a odjednom može primiti čak 6000 gostiju. Najbolje od svega? Otvoren je tijekom cijele godine.

U hangaru vladaju pravi tropski uvjeti – toplo je i vlažno svih 365 dana u godini – neovisno o meteorološkim prilikama vani koje pak možete proučavati kroz stakleni krov.

Parkom dominira kišna šuma koja se proteže na 10.000 četvornih metara, a u kojoj je zasađeno 50.000 biljaka. Ona je dom i za razne tropske životinje poput plamenca, pauna i crveno-modre are.

Namijenjen je gostima svih generacija i profila. Djeci je namijenjen Tropino Club koji nudi vožnju minibrodovima, zabavne tobogane i igre s vodom uz koje im nikad neće biti dosadno.

Tropical Islands Resort u Njemačkoj - 1 Tropical Islands Resort u Njemačkoj - 1 (Foto: Shutterstock)

Odrasli se mogu opustiti u laguni koja je napravljena po uzoru na balijske, uživati u sauni ili drugim spa uslugama te se okupati u takozvanom "tropskom moru“ koje prekriva površinu veličine triju olimpijskih bazena.

U sklopu vodenog parka možete jesti u restoranima koji služe sve od hamburgera i pizza do azijske kuhinje, ali i prespavati u šatoru. Tropical Island Resort omogućuje kampiranje u sklopu vodenog parka. Vanjski dio po imenu Amazonia nudi i spuštanje niz umjetnu rijeku, kao i surfanje. 

Tržnica do koje se stiže "na vesla", a novcem se ne može kupiti gotovo ništa Lok Baintan - 9 Lok Baintan - 1 Lok Baintan - 2 +5 Lok Baintan - 3

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju