Sastojci:
3 klipa kukuruza (očišćena)
6 tankih kriška slanine
15 dag parmezana
komadić maslaca
sol i papar po želji

U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena

>> Kukuruz: Najbolji izbor ovoga ljeta

Priprema:
1. Prepolovite klip kukuruza na pola, pa komadićem maslaca premažite površinu svih dijelova.

2. Omotajte po jednu krišku slanine na svaki klip, pa ih položite u dublju tepsiju.

3. Preko slanine naribajte sir, posolite i popraprite po želji. Stavite alu foliju preko vrha.

4. Klipove stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva Celzija 30 minuta. Nakon toga skinite foliju i pecite još 15 minuta na istoj temperaturi. Dobar tek!