Iako putovati do mora vlastitim automobilom ima puno prednosti, ne treba odbaciti opciju putovanja autobusom. Posebice ako se u obzir uzmu troškovi putovanja i činjenicu da nekad nemate puni automobil. Računica je poprilično jednostavna.

Kada uračunate cijenu goriva i njoj pridodate cijenu cestarina te trošak parkiranja u destinaciji jako brzo ćete vidjeti da vam se u puno slučajeva više isplati na put krenuti autobusom nego vlastitim automobilom.

Činjenica je da autobusi nisu više što su nekada bili te da, ako želi pridobiti što više putnika, prijevoznici trebaju pružiti puno više komfora nego ga ima vaš automobil. A i kada ste u autobusu ne morate se brinuti što će biti ako vam se automobil pokvari ili pukne guma. Za to je tu šofer i kompanija kojom se vozite. I još je jedna prednost odabira autobusa ispred vlastitog automobila, meni najdraža, vi ste taj koji spava dok vas netko drugi vozi.

Autotrans, vodeća autobusna grupa u Hrvatskoj, djeluje na tržištu gotovo 70 godina i održava preko 500 autobusnih linija u domaćem i međunarodnom prijevozu. Raspolažu sa preko 480 vrhunskih autobusa i 20 autobusnih kolodvora i terminala, što ih čini jednim od najvećih prijevozničkih sustava u Hrvatskoj i istočnoj Europi.

Osnova postojanosti ovog brenda su sigurnost, kvaliteta i udobnost autobusa. Svojim putnicima nude brojne komercijalne povlastice i pogodnosti a kontinuiranom komunikacijom uvijek stoje na raspolaganju svojim putnicima.

A cijene? Cijene su i više nego povoljne. U nastavku su samo neke od linija koje imaju u ponudi. A cijene su za povratne karte.

Zagreb – Crikvenica za 84 kn
Zagreb – Novi Vinodolski za 84 kn

Zagreb – Split za 124 kn
Zagreb - Vela luka za 276 kn

Zagreb – Pula za 110 kn
Zagreb – Rovinj za 124 kn

Zagreb – Novalja za 194 kn
Zagreb – Rab za 218 kn

Zagreb – Cres za 114 kn
Zagreb – Veli Lošinj za 144 kn

Zagreb – Poreč za 154 kn
Zagreb – Umag za 226 kn

Zagreb – Šibenik za 120 kn
Zagreb – Vodice za 120 kn

Zagreb – Trst za 76 kn

Zagreb – Zurich za 446 kn

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju