1. Ibiza, Španjolska

Od poznatih plaža i klubova kao što je Amnesia, pa sve do ukusne klope, Ibiza ima zaista sve, i danas slovi kao svojevrsno igralište za sve party manijake sa svih krajeva svijeta. Iako je otok poznat prvenstveno po party sceni, on pruža i neke povijesno poznate atrakcije.

2. Rio de Janeiro, Brazil
Pri spomenu Rija, što vam prvo padne na pamet? Seksi brazilke u pernatim odjelima ili six pack na svim onim nauljenim i osunčanim besalastim muškarcima? Rio de Janeiro nudi sve! Dobra zabava, pogotovo za vrijeme karnevala, odlične adrenalinske aktivnosti, more... Mogli bi tako do sutra!


3. Cancun, Meksiko
Ako ste ikada gledali neku od španjolskih telenovela, mogli ste vidjeti kako i Fernando, Gabriela, Alonso i svi oni bogati likovi iz serija u Cancun odlaze na dobru zabavu. Hm, a da i vi krenete njihovim stopama? Možda vas pronađe kakav agent i zaposli u nekoj sapunici.

4. Las Vegas, Amerika
Ok, ovaj grad ćete najbolje zapamtiti po dvije stvari. Ili ćete u njemu potrošiti svu ušteđevinu, ili ćete se ujutro probuditi pokraj novopečenog životnog partnera kojeg ste upoznali večer prije. Hm... Bilo kako bilo, ako želite igrati sigurno, obucite se u Elvisa - možda nešto i zaradite!

5. Barcelona, Španjolska

Ako u obzir uzmemo činjenicu kako je do Barcelone moguće stići jednom od niskobudžetnih avio kompanija, tada se ovaj grad čini kao idealan za dobru zabavu s ekipom. Još ako ste zaljubljenik u umjetnost i arhitekturu...


6. Istanbul, Turska
Iako ne izgleda tako, Istanbul je savršen grad za noćnu zabavu. Popularni kvart Taksim svake se noći pretvara u najveći klub na otvorenom, a naš savjet je - pamet u glavu, i nikako ne idi kući prije nego li pojedete jedan kebab s ulice!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju