Mlada poduzetnica i dizajnerica Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke 'Ulica snova' iz Svete Nedelje, kreirala je uoči ovogodišnje turističke sezone Moj passport etui, poseban dizajnirani omot u bogatom spektru boja, te koji je rađen i kao personalizirani suvenir u kojemu čuvamo i nosimo putne isprave.

Uz njega je lansirala i Moj dnevnik putovanja (My travel diary), u kojega bilježimo i ostavljamo za sjećanje detalje naših putovanja. Riječ je o proizvodu veličine putovnice koji se nosi uz putovnicu.

Oba proizvoda su ručno rađeni suveniri, koji imaju dodatnu posebnost jer mogu biti personaliziran za osobu koja ga kupuje – u odabiru željenih boja iz palete više od 40 ponuđenih nijansi, kao i ukrašen vlastitim imenom i personaliziranim porukama.

'My travel diary dolazi na domaće tržište kao suvenir na engleskom jeziku namijenjen svim inozemnim turistima koji dolaze u našu državu, ali ga mogu koristi i naši građani za putovanja izvan Hrvatske,' istaknula je Magdalena Bešker.

Glavna dizajnerska misao bila je da ovi putni suveniri za sve građane Hrvatske koji putuju, kao i za sve ino-turiste koji dolaze u Lijepu našu, budu šareni, veseli i zabavni.

My travel diary na prve dvije stranice donosi rubrike o tome što moramo napraviti prije samog putovanja kao bi se što kvalitetnije pripremili za odlazak, ali i da nešto ne bi zaboravili.

'Ostatak sadrži više od 20 rubrika u koje unosimo sjećanje sa svojih putovanja koji su nas najviše impresionirali, zabavili, pamtimo okuse jela koje smo kušali, povijesne znamenitosti koje smo vidjeli, suvenire koje smo kupili, ali i mjesta gdje smo išli u noćne provode' objašnjava mlada dizajnerica.

Ovi jedinstveni proizvodi mogu se kupiti i u ostalim državama jugoistočne Europe, a sprema se izvoz i na tržište Europske unije. Svi proizvodi mogu se naručiti putem web shopa Magdalene Bešker.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju