Namaz od tunjevine

Sastojci:


Konzerva tunjevine u vlastitom soku, maslac, senf, majoneza, topljeni sir, pola glavice sitno sjeckanog luka, sol, papar

Priprema:

1. Pjenasto umutiti maslac, dodati trokutiće topljenog sira, malo senfa i majonezu.

2. Na kraju nježno umiješati tunjevinu i sitno sjeckani luk.

Puretina s mlincima

Sastojci:


Pureći file, sol, papar, čili paprika ili mljevene crvena paprika, maslinovo ulje, maslac, mlinci

Priprema:

1. Meso stanjiti batom za meso, začiniti i ispeći na maslinovom ulju.

2. U posoljenoj vodi kratko prokuhati mlince, ocijediti ih. U masnoći u kojoj se peklo meso rastopiti maslac i u tu masnoću dodati prokuhane mlince, te kratko ispeći.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju