Preostaje vam jedino spakirati pune kufere i uputiti se u razgledavanje. Naravno, ako uspijete doći do njih.

Kraljevska palača, Amsterdam, Nizozemska

Kraljevska palača u Amsterdamu samo je jedna od mnogih građevina u vlasništvu nizozemske kraljevske obitelji koje su zamagljene na Google mapama.

Međunarodni aerodrom Buffalo Niagara
Ovaj aerodrom je vidljiv kada nije zumiran. No, kad ga jednom zumirate, onda tek vidite da je izbijeljen te da se ne mogu vidjeti detalji.

Tantauco nacionalni park, Čile
Ovaj nacionalni park može se vidjeti samo kao crvena oznaka na snimci. Taj privatni prirodni rezervat dom je nekim od najugroženijih životinja na svijetu. Bi li zumiranje pomoglo lovokradicama da odaberu svoj plijen?

Brana Keowee, Južna Karolina
Umjetno jezero u Južnoj Karolini isto je zamagljeno na Google mapama. U obliku božićnog drvca, ovo jezero pokreće jednu od najvećih elektrana u vlasništvu kompanije Duke Energy.

Misteriozno rusko područje
Nismo u potpunosti sigurni što ovo područje predstavlja, ali čim su se Rusi potrudili da bude zamagljeno, onda se sigurno nešto tamo skriva. Još kad se uzme u obzir da se nalazi usred Sibirske tundre - to još više raspiruje maštu.

Aerodrom Minami Torishima, Japan
Ovaj aerodrom ima samo jednu pistu i jedina je poveznica ovog otoka s ostatkom svijeta. Trenutno se koristi za potrebe japanske mornarice pa je jasno zbog čega je nevidljiva ostatku svijeta.

Zgrada Michael Aaf, Utah, SAD
Ovo područje nalazi se pod vlašću američke mornarice, a na njemu se testira kemijsko i biološko oružje. To je ono što se zna. Ono što se ne zna, teško će se i saznati.

Sveučilište Cornell, New York
Nevidljiv je samo jedan dio, i to onaj koji služi za proizvodnju zelene energije. Ova visoko tehnološka i ekološki osviještena tvornica proizvodi struju od plina i drugih bio materijala.

Babylon, Irak
Ovaj grad na Google mapama izgleda više kao nepregledna farma nego kao živi grad.

Vlissingen, Nizozemska
Nisu samo posjedi nizozemske kraljevske obitelji zamagljeni na mapama. Mnogi vojni objekti, ali i naftna prostrojenja u Vlissingenu isto su tako zamagljeni.

Skriveni europski dragulj: Grad koji nas je oduševio ljepotom, klimom i cijenama Brašov - 4 Brašov - 3 Brašov - 6 +3 Brašov - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju