Hotel Bellevue, iz portfelja grupacije Lošinj Hotels&Villas, osvojio je prestižnu nagradu u kategoriji Best New Spa & Wellness property, čime je postao prvi hotel u Hrvatskoj koji je dobitnik ove međunarodne nagrade.

Hotel Bellevue, prvi lošinjski hotel s 5 zvjezdica, ponio je nagradu u kategoriji za najbolji novi spa i wellness sadržaj. Nakon rekonstrukcije, hotel Bellevue je otvoren u srpnju prošle godine. Prilikom rekonstrukcije posebna pozornost posvetila se upravo kreiranju wellnes i spa sadržaja.

Gostima su na raspolaganju luksuzne sobe za dvoje, spa relex zona i spa luxury garden. Spa klinika je posebna i po svom Thallassariumu, koji je posvećen vrhunskoj njezi tijela. Stručno medicinsko osoblje i terapeuti osmislili su niz posebnih health & beauty tretmana koji kombiniraju vrhunske kozmetičke pripravke, kao i metode holističke njege, suvremene psihologije i moderne medicine kako bi gostima pružili potpunu revitalizaciju.

> Crvena ljepotica s Lošinja koja će zavesti sva osjetila

'Ova nagrada je apsolutni dokaz da se hotel Bellevue svrstao uz bok najboljih i najelitnijih svjetskih hotela, a otok Lošinj je dodatno potvrdio svoju poziciju na svjetskoj turističkoj karti. Mnogobrojne međunarodne nagrade i priznanja su pokazatelj da grupacija Lošinj Hotels&Villas i cijela Jadranka Grupa ide u dobrom smjeru.' - istaknuo je Goran Filipović, član uprave Jadranka Grupe.
Nagradu Global Wellness Travel Awards dodjeljuje tvrtka Spafinder Wellness, najveća svjetska marketinško-medijska tvrtka koja se bavi spa i wellness industrijom više od 30 godina. Nagrada se dodjeljuje u čak 20 kategorija, a natječu se wellnessi, hoteli i resorti iz čak 53 zemlje, njih 504 iz 273 svjetske destinacije, zbog čega je ovaj uspjeh lošinjskog hotela Bellevue još i veći.

Pobjednici se biraju na način da se zbroje glasovi 33 svjetska stručnjaka za spa i wellness industriju zajedno s glasovima korisnika, odnosno potrošača. Važno je istaknuti kako je tvrtka Spafinder Wellness proglašena najboljom za pronalazak spa i wellness putovanja od strane uglednih svjetskih medija kao što su New York Times, Forbes ili USA Today.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju