Onima koji ne odlaze na odmor bez opreme za trčanje ili jednostavno vole biti aktivni, Lošinj predstavlja idealnu destinaciju - kako zbog raznovrsnih staza za trčanje u prekrasnoj prirodi, tako i zbog čistog zraka bogatog aerosolima zahvaljujući kojemu je lakše postići bolje rezultate na utrkama, bilo rekreativnima ili natjecateljskima.

Trkači u hotelu Punta dobivaju dodatnu motivaciju; od kvalitetne majice za trčanje do medalja za prijeđene rute oko hotela. Na raspolaganju su im i mapa za trkače, različite ture za trčanje od početničkog do naprednog programa te mogućnost kasnijeg odjavljivanja iz hotela – požele li uhvatiti još koji kilometar u nogama prije odlaska i uživati u pogledu na more s brojnih vidikovaca i uvala.

Zdravu hranu za mišiće i tijelo u formi gosti mogu pronaći i u minibaru, a prema potrebama sportaša osmišljavale su se i posebne masaže.

„Konceptom Run friendly hotela želimo našim gostima, a posebno onima koji preferiraju aktivan odmor, omogućiti dodatnu pogodnost, da u savršenstvu netaknute prirode provedu idealan aktivni odmor na otvorenom. Tako će svi rekreativci i trkači u našem hotelu pronaći idealne uvjete te hotelski tretman u potpunosti prilagođen njihovom životnom stilu“, naglasio je Rikardo Hesky, direktor Jadranka hotela.

Vitality Hotel Punta - 4 Vitality Hotel Punta - 4 (Foto: Lošinj Hotels & Villas)

Berislav Sokač iz tvrtke Run Croatia naglašava da je pokretanjem projekta certifikacije Run friendly hotela cilj bio ponuditi dodatnu vrijednost hotelima, ali i trkačima budući da su prepoznali vrijednost velikog svjetskog trenda - aktivnog načina života i odmora.

Među brojnim sadržajima koje nudi hotel Punta su i Les Mills grupni fitness treninzi, spa tretmani, kao i konzultacije sa stručnjacima. Želite li se vratiti u formu, skinuti koji kilogram ili jednostavno izvući maksimum iz redovitih treninga, na raspolaganju su i individualni programi koje potpisuju liječnici i nutricionisti.

Vitality Hotel Punta - 6 Vitality Hotel Punta - 6 (Foto: Lošinj Hotels & Villas)

Unutarnji i vanjski bazeni, parne kupelji, saune i potpuno opremljena teretana goste potiču da se s odmora vrate s novom energijom i osjećaju se fantastično u svako doba godine. 

Treking - 1 Zanimljivosti Avantura u prirodi: Kamo i kako na treking u Hrvatskoj?

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju