Svaki vlasnik psa ili mačke zna kako se teško odvojiti od četveronožnog ljubimca prilikom odlaska na odmor, ali ako imate dovoljno novca, životinjama i neće biti tako loše. Nakon što smo vas nedavno upoznali sa psećim smještajem od 5 zvjezdica, vrijeme je za onaj gdje se ista stvar nudi za mačke!

Longcroft Luxury Cat Hotel Norbury otvorio je svoja vrata 22. srpnja u jugozapadnom Londonu, a sudeći prema ponudi i fotografijama, mačke će ovdje uživati u luksuzu. U hotelu se između ostaloga nalazi 6 apartmana s privatnim vrtom u kojem gospođice mačke mogu šetati i uživati do mile volje.



Dok su vlasnici na odmoru, dobivat će svakodnevna izvješća kako prolaze životi njihovih ljubimaca. Također, osoblje je educirano i stručno, pa se svaki jelovnik radi prema potrebama pojedine mačke, a nije zapostavljeno ni pružanje medicinskih usluga, kao ni uređivanje i „lickanje“.

Norbury hotel petnaesti je po redu hotel za mačke iz grupe Longcroft Luxury, a ističe se posebnim luksuzom. Koliko je „fancy“, dovoljno govori činjenica da su neki rezervirali smještaj u njemu mjesecima unaprijed, pa neke mace već znaju gdje će provesti Božić.



Jasno, kako je ovo hotel s 5 zvjezdica, moguće je uživati i u spa-tretmanu koji uključuje masažu, čišćenje ušiju i očiju, ali i opuštajuću masažu šapa. Nakon kraljevskog tretmana dan završava dodatnim igranjem i delikatesama.

Čini se kako luksuz ponekad zbilja ne poznaje granice, jer očito za sve postoji klijentela.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju