Ukoliko uz najbolji mogući odmor za sebe želite i jednako takav za svog psa, vjerojatno ćete razmisliti o odmaralištu Danai Beach Resort u Grčkoj. Naime, riječ je o luksuznom resortu u kojem nema čega nema, a od ovog mjeseca pokreću i smještaj i uslugu od 5 zvjezdica i za pse!

Kimon Riefenstahl, vlasnik resorta, objasnio je za Lonely Planet zašto su se odlučili na ovakav tip usluge: Određen broj gostiju voli putovati sa svojim psima. Ti psi su navikli da budu non stop s vlasnicima, a također im se posvećuje neprestana pažnja jer ih se doživljava kao dio obitelji. Imali smo već mnogobrojne upite za smještaj pasa, a sad kad ga napokon omogućavamo, želimo da on bude prvoklasan.

No kakav točno luksuz psi mogu očekivati ovdje? Za početak, mogu birati sobu, a nudi se mogućnost spavanja u sobi s vlasnicima, u krevetu s njima ili u vlastitom krevetu pokraj bazena. Čini se kako ponekad i nije loše biti pas.

Što se tiče hrane, psima će biti poslužena ona najkvalitetnija, ali tu priči nije kraj. Naime, moguće je napraviti poseban meni za svakog psa, a nude se čak i jastozi! Naravno, tu je i igračaka koliko hoćete, a u sobama se puštaju filmovi gdje se u glavnim ulogama psi.

Naravno, sve ovo jako puno košta, no ako ne znate gdje s novcima i obožavate svog četveronožnog prijatelja, ova ideja će vam se zasigurno svidjeti.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju