Čips od tikvica


Sastojci:

¼ šalice krušnih mrvica

¼ šalice naribanog parmezana

¼ žličice soli


¼ žličice češnjaka u prahu, ili sitno nasjeckanog

Prstohvat papra

2 žlice nemasnog mlijeka

2 tikvice


Priprema:

1. Za početak, zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva.

2. Prvih pet sastojaka pomiješajte. Natočite mlijeko u plitku posudu. Narežite tikvice, umočite ih u mlijeko i zatim umiješajte u smjesu koju ste prethodno napravili.

3. Tikvice složite na papir za pečenje, pecite pola sata ili dok ne porumene i postanu hrskave.

Dobar tek!

Ako tražite inspiraciju za ljetni umak za čips, isprobajte ovu osvježavajuću kombinaciju

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju