Gosti Zagreba u potrazi za luksuznim smještajem na raspolaganju imaju novo mjesto u gradu – hotel Le Premier u Ulici kralja Držislava 5. Hotel je smješten u palači iz 1923. godine koju je izgradio slavni arhitekt Lav Kalda i koji se smatra spomenikom kulture.

Le Premier (francuski izraz za prvi) ima 5 zvjezdica, a obuhvaća 62 sobe i predsjednički apartman koji su uređeni vrhunskim namještajem po mjeri u bež boji i s detaljima u pozlati. Sobe imaju visoke stropove, te velike prozore i predimenzionirana ogledala koja vizualno povećaju prostor. Prostrane i luksuzno uređene sobe hotela Le Premier Prostrane i luksuzno uređene sobe hotela Le Premier (Foto: Luka Stanzl / PIXSELL)

U sklopu Le Premiera nalazi se i istoimeni restoran chefa Stefana Cosattinija koji je u svojoj plodnoj karijeri bio nositelj dvije Michelinove zvjezdice, a koji će posluživati prekrasno dekorirana i ukusna jela u zapanjujućem ambijentu uz bogatu vinsku kartu.

Hotel se ponosi i sa spa centrom koji uključuje finsku i tursku saunu, kozmetički salon te fitness centar, kao i Cigar & Lounge Bar.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju