Tražite li jedan od zanimljivijih smještaja na Airbnbu, kućica s pogledom na "more" stvrdnute lave zasigurno je visoko na ljestvici neobičnih, a kako izgleda možete pogledati ovdje. Nalazi se na južnoj strani otočja, kraj jednog od najaktivnijih vulkana na Havajima. Kilauea ima burnu prošlost eruptiranja koja je počela 1823. godine, a često izlijevanje lave izazvalo je rast brojnih endemskih vrsta. Prema vjerovanju otočana, Kilauea je dom božici vatre, munje, vjetra i vulkana.

Phoenix house minimalistička je kuća koja više podsjeća na svjetionik nego na pravi dom. Domaćica Jade kaže kako je njezin smještaj od 40 četvornih metara idealno odredište za razmišljanje o životu, meditaciju i promjeni života. Kako bi potaknuli svoje goste na životni zaokret, Jade koja radi kao učiteljica joge i njezin partner Dani prema željama gostiju organiziraju liječenje zvukom gonga, detoksikaciju, privatne sate kundalini joge, duhovno čišćenje, ali i iznajmljivanje automobila te prijevoz s aerodroma. Noćenje u kući naplaćuju oko 5500 kuna po danu.

Nalazi se šest kilometara od vodopada lave koji se obrušava u ocean i čini prizor za pamćenje. Prije posjeta dobro je provjeriti u kojoj je fazi vulkan. 

Kućica na lavi koristi solarnu energiju kako biste mogli napuniti mobitele i kamere, a za tuširanje je osigurana kišnica. Kao jednu od prednosti ističu brzinu internetske veze pa nema poteškoća sa stavljanjem fotografija na društvene mreže.