Najbolji međimurski vinari sastaju se u LifeClass Termama Sveti Martin u kojima će se 19. svibnja s početkom u 20 sati po drugi održati jedinstveni Wine & Gastro Urban Night Show.

U trosatnom showu očekuju vas timovi spremni za kulinarsko nadmetanje, a na vama je da procijenite kojem od njih više odgovaraju kuhača i lonac, ili pak škare i bačva. Ovo je idealna prilika gdje će svi kandidati imati mogućnost prezentirati vlastitu kreativnost, maštu, snalaženje, ali i brzinu u kuhinji. Sve će se to odvijati uz budno oko članova žirija kojima sigurno, baš kao ni prošle godine, neće biti nimalo lako izdvojiti najuspješnije jelo i tim.

Program ovog kulinarsko – glazbenog spektakl vodit će Mirko Fodor, a uz njega, za pravu atmosferu pobrinut će se bend Soul Fingers. Ovu neponovljivu večer ne propuštaju ni poznata glumačka imena - Lujo Kunčević i Petra Kraljev – zvijezde serije Zlatni Dvori.

Svi su pozvani da u Hotelu Spa Golfer u petak, 19. svibnja 2017. od 20 sati nahrane sva svoja osjetila najboljim vinima, jelom i glazbom. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna po osobi, a za sve nosioce URBANOVO 2017. ulaznice (narukvica) ulaz je besplatan.

Organizatori ovog kulinarsko-glazbenog spektakla su Turistička zajednica Međimurske županije i Terme Sveti Martin.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju