Vec skoro stoljeće kuhari, entuzijasti i gastro znalci koriste ovaj kultni američki brand i njihove aparate u pripremanju hrane. Osim sto smo dosada miksali i blendali s KitchenAidom, u novije vrijeme širenjem naše obitelji proizvoda sve više s KitchenAidom pripremamo razne napitke.



Od KitchenAid kuhala vode na kojem mozemo točno podesiti željenu temperaturu ovisno o vrsti čaja, kuhanja kave na KitchenAid espresso makeru, personal coffee makeru (coffee to go), siphon coffee makeru ili french press kava s integriranom vagom za kavu i vodu, sve do izrade sokova bilo iz brzih juicera ili juicera s hladnom prešom, što smo sve imali prillike vidjeti i, isprobati.

Malu školu pizze smo uz stručno vodstvo Gastronomada započeli izrađivanjem raznobojnih tijesta s moćnim KitchenAid mikserima. Dok su tijesta odležavala pripremili smo osvježavajuće vitaminske napitke na razlicitim KitchenAid blenderima (i nasim najačim kućnim blenderom iz nase serije Artisan od 2 KS) od raznog voća i povrća.



KitchenAid nastavcima, poput fenomenalnog spiralisera, food processora ili nastavka za ribanje i rezanje, vrlo smo brzo isjeckali i pripremili povrće za pizze. Iskusne ruke Gastronomada pokazale su nam kako razvući i oblikovati tijesto za pizzu, kako bi bilo idealno za pečenje. Prije pečenja izradili smo s KitchenAid ručnim mikserima i zanimljivim KitchenAid bežicnim štapnim baterijskim mikserom slasne deserte koji su bili posluženi nakon savrseno pečenih pizza.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju