Prostor za intimne evente, novi koncept otvorenje kuhinje, otvoren je u Zagrebu. Kantina MM rezultat je dugogodišnje ljubavi prema vrhunskoj gastronomiji na čelu s Marijom Mendekom.Osim proslava i manjih događanja, Kantina MM organizirat će i kulinarske demonstracije tijekom kojih će se ostvarivati neposredan kontakt sa chefovima.

Prostor je uređen u industrijskom stilu, ali je izuzetno topao. Spoj željeza i tamne boje u kontrastu su s toplijim nijansama sive i smeđe boje namještaja, topline pripreme kulinarskih delicija u podrumu te na kraju zanimljivo raspoređene vinoteke koja se proteže kroz cijeli prostor.

Iluziju hladnoće industrijskog stila, koja naizgled djeluje grubo i hladno, idealno razbija ambijentalna rasvjeta koja prostor čini udobnim. Dojam upotpunjuju i stilski usklađeni cvjetni detalji.

Posebno su zanimljive boce vina smještene na dvoetažnim policama koje čine jednu umjetničku instalaciju odnosno zidni ukras.Marijo Mendek za sebe kaže da se u hranu zaljubio 80-ih u Münchenu, gdje je radio u restoranu s 2 Michelinove zvjezdice. U Hrvatskoj je otvorio uvoz premium segmenta hrane te se njegova Selekcija MM isprofilirala kao važan faktor hrvatske fine dining scene.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju