Prostor za intimne evente, novi koncept otvorenje kuhinje, otvoren je u Zagrebu. Kantina MM rezultat je dugogodišnje ljubavi prema vrhunskoj gastronomiji na čelu s Marijom Mendekom.



Osim proslava i manjih događanja, Kantina MM organizirat će i kulinarske demonstracije tijekom kojih će se ostvarivati neposredan kontakt sa chefovima.

Prostor je uređen u industrijskom stilu, ali je izuzetno topao. Spoj željeza i tamne boje u kontrastu su s toplijim nijansama sive i smeđe boje namještaja, topline pripreme kulinarskih delicija u podrumu te na kraju zanimljivo raspoređene vinoteke koja se proteže kroz cijeli prostor.

Iluziju hladnoće industrijskog stila, koja naizgled djeluje grubo i hladno, idealno razbija ambijentalna rasvjeta koja prostor čini udobnim. Dojam upotpunjuju i stilski usklađeni cvjetni detalji.

Posebno su zanimljive boce vina smještene na dvoetažnim policama koje čine jednu umjetničku instalaciju odnosno zidni ukras.



Marijo Mendek za sebe kaže da se u hranu zaljubio 80-ih u Münchenu, gdje je radio u restoranu s 2 Michelinove zvjezdice. U Hrvatskoj je otvorio uvoz premium segmenta hrane te se njegova Selekcija MM isprofilirala kao važan faktor hrvatske fine dining scene.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju