Povoljan geografski položaj i blaga mediteranska klima, prekrasna obala s pješčanim, šljunčanim i stjenovitim plažama, ruralni krajolici s vinogradima i maslinicima, srednjovjekovni gradići, bogata kulturna i povijesna baština te mnoštvo aktivnosti i sadržaja čine Istru savršenom destinacijom za odmor.

Na putu prema najzapadnijoj točki Hrvatske gosti željni odmora za sva osjetila i doživljaja koji se ne zaboravlja, goste dočekuje Istarski Kempinski Hotel Adriatic - luksuzni golfski i spa resort smješten pored mora nedaleko od Umaga. Svaki detalj ovog resorta pažljivo je promišljen s ciljem stvaranja putu prema zapadu - a najnoviji projekt na kojem se radilo proteklih nekoliko mjeseci jest otvaranje najluksuznije plaže u regiji.

Bogato opremljena, okupana zrakama sunca s pogledom kojim se rijetko tko može pohvaliti – u istom se kadru uživa u ljepotama hrvatske, slovenske i talijanske obale. Uz plažu je smješten i obnovljeni Beach bar, na čijoj se krovnoj terasi nalazi VIP salon s 10 cabana i pogledom koji oduzima dah.

Čisti zen Čisti zen (Foto: PR)

U slučaju lošeg vremena odmor ne može dosaditi jer je na raspolaganju i Energy Clinic Carolea Spa centar. Ekskluzivna wellness-ponuda uključuje tretmane za njegu lica i tijela, spa-rituale i aranžmane, privatni spa te usluge osobnog trenera. Suvremeni fitness, opremljen vrhunskom opremom Technogym, nalazi se u prizemlju hotela odmah pored unutarnjeg bazena te nudi nevjerojatan pogled na vanjske bazene, terasu, Jadransko more i obližnju slovensku obalu.

Gosti Kempinski Hotela Adriatic imat će priliku uživati u kulinarskim specijalitetima tradicionalne istarsko-mediteranske fuzije u inovativnoj interpretaciji visoke gastronomije u sklopu restorana Kanova. Zvijezde jelovnika su jadranska riba i plodovi mora te meso istarskog boškarina, kao i domaća tjestenina i povrće.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju