Za čišćenje režnja češnjaka potrebno vam je svega 10 sekundi, a pritom ne morate koristiti čak ni prste na rukama. Pitate se što trebate učiniti?

1. Režanj češnjaka položite na stabilan stol, pa ga nekom posudom zgnječite o površinu.

2. Zgnječeni češnjak potom stavite u posudu s poklopcem, dobro protresite – i to je to!


U videu pogledajte demonstraciju kako se režanj češnjaka čisti 'sam od sebe' u tako kratkom vremenu.  Zbogom "mirišljavim" prstima!

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Serravalle Designer Outlet - 1 Super popusti Najveći outlet u Europi: Zlatni savjeti za šoping-izlet u Italiju