Za čišćenje režnja češnjaka potrebno vam je svega 10 sekundi, a pritom ne morate koristiti čak ni prste na rukama. Pitate se što trebate učiniti?

1. Režanj češnjaka položite na stabilan stol, pa ga nekom posudom zgnječite o površinu.

2. Zgnječeni češnjak potom stavite u posudu s poklopcem, dobro protresite – i to je to!


U videu pogledajte demonstraciju kako se režanj češnjaka čisti 'sam od sebe' u tako kratkom vremenu.  Zbogom "mirišljavim" prstima!

U trendu Piccolina kućica, Gata, Airbnb - 1 70 eura za noć Za savršen odmor dovoljno je svega 19 kvadrata! Dokaz je i ova kućica u okolici Splita Kviz općeg znanja - 15 15 pitanja Kviz općeg znanja: Za sveznalice i one koji će to tek postati Rustica - 4 Velike porcije, ali... Restoran Rustica: "Narodni" restoran na početku Dubrave koji nije ostavio dobar dojam