Sastojci za pizzu za 5 osoba:
400 grama lisnatog tijesta
5 jaja
60 grama naribanog sira po želji
peršin za ukras
sol i papar po želji

Priprema:
1. Zagrijte pećnicu na 200 Celzijevih stupnjeva. Za to vrijeme razvucite lisnato tijesto na pet jednakih pravokutnika debljine oko pola centimetara.

2. Rubove lisnatog tijesta 'zavrnite' da dobijete rub nalik na pravu pizzu, a vilicom ih 'ispikajte' po dnu. Položite ih na papir za pečenje i pecite 15-tak minuta dok ne postanu zlatno žuti. Ovdje saznajte kako se priprema hit grickalica od samo 3 sastojka koju nećete moći prestati jesti.

3. Izvadite pečene komade lisnatog tijesta iz pećnice, pa u svaku sredinu posipajte nešto naribanog sira. Preko njega razbijete po jedno jaje, posolite, popaprite te dodajte peršin.

4. Pecite tako pripremljene pizze od lisnatog tijesta dok se jaje ne ispeče. Za to će vam biti potrebno oko osam do deset minuta. Dobar tek!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju