Sastojci za pizzu za 5 osoba:
400 grama lisnatog tijesta
5 jaja
60 grama naribanog sira po želji
peršin za ukras
sol i papar po želji

Priprema:
1. Zagrijte pećnicu na 200 Celzijevih stupnjeva. Za to vrijeme razvucite lisnato tijesto na pet jednakih pravokutnika debljine oko pola centimetara.

2. Rubove lisnatog tijesta 'zavrnite' da dobijete rub nalik na pravu pizzu, a vilicom ih 'ispikajte' po dnu. Položite ih na papir za pečenje i pecite 15-tak minuta dok ne postanu zlatno žuti. Ovdje saznajte kako se priprema hit grickalica od samo 3 sastojka koju nećete moći prestati jesti.

3. Izvadite pečene komade lisnatog tijesta iz pećnice, pa u svaku sredinu posipajte nešto naribanog sira. Preko njega razbijete po jedno jaje, posolite, popaprite te dodajte peršin.

4. Pecite tako pripremljene pizze od lisnatog tijesta dok se jaje ne ispeče. Za to će vam biti potrebno oko osam do deset minuta. Dobar tek!

U trendu Vrboska - 2 Vrboska Hrvatska "Mala Venecija": Miris borova, mir, predivno more i dovoljno hlada za sve Grčki složenac briam Savršeno ljetno jelo Recept za pečene tikvice s krumpirom koje su toliko su fine da ih možete jesti i bez mesa Knedle od šljiva Hit ljetna slastica Recept za knedle sa šljivama koje super ispadaju baš svaki put