Sastojci za prsten od lisnatog tijesta: 
400 grama lisnatog tijesta 
200 grama sira mozzarella 
100 grama slatkih papričica 
50 grama listića svježeg bosiljka 
150 grama zimske salame 
150 grama šunke 
150 grama pršuta 
8 kriški sira provalone 
sol i papr po želji 
maslinovo ulje i ocat balsamico po želji 
Priprema: 
1. Na papiru za pečenje razvucite lisnato tijesto u obliku desetak trokuta koji ćete složiti jedan preko drugoga. 
U sredinu stavite okruglu posudicu promjera oko 10 do 12 centimetara, oko koje ćete slagati sastojke. 
2. Na tijesto uz rub posudice prvo posložite mozzarellu, slatke papričice, bosiljak, zimsku, šunku, pršut i sir provolone (upotrijebiti možete i neki tvrđi ovčji ili kravlji sir po želji). 
3. Zarolajte trakice tijesta preko punjenja, odstranite zdjelicu pa stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 190 Celzijevih stupnjeva oko 30 minuta dok korica ne postane hrskava i zlatno-žuta. 
4. Pustite da se prsten malo ohladi, pa ga razrežite i poslužite s mješavinom maslinovog ulja i octa balsamico za 'toćanje'. Dobar tek! 
U video Tastyja pogledajte kako se priprema ovaj ukusan, a jednostavan prsten od lisnatog tijesta punjen mesom i sirom.
                    ${intro}
                    
            
        
              
              
              
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            