Chefica kuhinje zagrebačkog restorana Le Bistro Ana Grgić osmislila je specijalni jesenski jelovnik kojim dominiraju dvije prepoznatljive namirnice sezone – buča i kesten.

U restoranu se možete okrijepiti finom krem juhom od buče s crostinima od brie sira i sjemenkama buče, prepustiti se zavodljivoj kombinaciji kestena i brusketa s guščjom jetrom, kušati krokete od buče s gustom kremom od parmezana ili kremasti rižoto od buče uz crumble od kestena.

Zasladiti se možete i krhkom torticom od buče posluženom uz primamljivi sladoled od bučinih sjemenki. Odabrati možete i nježni crème brûlée od buče i tonke te pjenasti mousse s kestenima i tamnom čokoladom.

Dakako, sve zaokružite vrhunskim vinom i pjenušcem na čaše. Ponuda traje sve dok god su glavne namirnice - buča i kesten - raspoloživi. 

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima

Svoj stol u Le Bistrou možete rezervirati preko sljedećeg linka