Svatko od nas ima san. Ok, gotovo svatko od nas. No rijetko tko ima san živjeti u kombiju i proputovati svijet. Ovaj drugi dio sna - proputovati svijet - želimo svi, no malo tko od nas može se time i pohvaliti.


Mike Hudson imao je pravo ovakav san. On je u rujnu 2013. godine dao otkaz (sigurni smo da nije baš toliko volio svoj posao), i prodao je sve što je imao, ne bi li kupio i renovirao mali kombi koji će mu kasnije poslužiti za provođenje svojeg plana. Od ušteđevine na radu na platformi na e-bayu je kupio dotrajao i ne baš reprezentativan kombi, zasukao rukave i za par mjeseci sa dva prijatelja već uživao na francuskoj obali.


Nije imao detaljno razrađen plan ni ideju, no znao je da ga, ako uspije u svom naumu, čeka život prepun avantura. I tako je i bilo...


Mike je tako danas na svom proputovanju po svijetu, a putem njegovog bloga vandogtraveller.com možete pratiti njegova putovanja i avanture, od korisnih savjeta kako se pripremiti na ovakav pothvat, pa do savjeta kako izgraditi vlastitu putujuću kuću!


Ako se odlučite na nešto slično - svakako nam se javite, a do tada uživajte u galeriji s njegovog sjajnog bloga i facebook stranice!
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju