Ako je vrijeme veliki faktor prilikom odabira destinacije na koju se spremate otputovati, jedna je aviokompanija u pretraživanje letova uključila i faktor zvani – temperatura zraka.

Norveška niskobudžetna kompanija Norwegian prema novom omogućuje svojim korisnicima pretragu letova prema temperaturi zraka, pa ukoliko volite vrućinu ili hladnoću, evo šanse za još bolje i lakše pretraživanje mogućih odredišta.

Raspon temperatura koje se mogu odabrati ide od -15 pa do 30+ celzijevaca. Naravno, i dalje se mogu birati uobičajene stvari, poput mjeseca i dana putovanja, budžeta i tipa destinacije.



Web stranica naš je najveći kanal prodaje, tako da je bitno da korisnicima omogućimo sve kako bi i sljedeći put letjeli našom kompanijom“ – izjavio je komercijalni direktor Thomas Ramdahl. „Znamo da mnogi pate za suncem i toplinom, a na ovaj način možda pronađu i destinacije o kojima prije nisu ni razmišljali“ – dodao je.

Norwegian je inače cijenjena kompanija, a na listi TOP 100 aviokompanija prošle godine zauzeo je 30. mjesto, a najavili su u budućnosti i širenje svoje mreže i nove letove...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju