Pitali ste se kako je to ljetovati, a da ne morate brinuti o čišćenju apartmana, što ćete kuhati za ručak ili koliko ćete trebati hodati do plaže? Ove sezone veliki su hit hotelska odmarališta koja nude sve što vam je potrebno za godišnji odmor bez velikog stresa.

Cijele godine sanjate kako ćete se zavaliti na plaži pod suncobran s čašom koktela u ruci i mozak pustiti na pašu? Zaputite se u Resort Duga Uvala i odmorite se kao nikada do sada. Za ovo nećete trebati izdvojiti puno novca, i to ne samo krajem sezone, već uživati možete do kraja ljeta, a da ne opelješite previše svoj novčanik.

Resort Duga Uvala smjestio se na istočnoj obali divne nam Istre, točnije u općini Marčana, samo tri sata vožnje udaljenoj od Zagreba i zaista nudi sve nadohvat ruke. Ako tražite mjesto koje je dovoljno blizu svim kulturnim i povijesnim atrakcijama Istre, vašim mukama došao je kraj jer ovo je pravo mjesto za vas.

Zanimljivo je što je hotel koji se nalazi u sklopu Resorta nekad nosio naziv “Croatia“ te je za vrijeme svojeg otvorenja slovio kao jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu. Drvene i kamene kreacije kojima je ukrašavan vidljive su još i danas, a idealan je odabir za one koji traže jedinstveno mjesto za obiteljski odmor s djecom, pa čak i s ljubimcima.

Tražite mir i tišinu ili aktivni odmor, sport i rekreaciju? Nema problema, tu ćete pronaći sve. Možete se opustiti uz bogat cjelodnevni glazbeni i animacijski program, uživati u masažama ili sauni, okušati se u plesu ili se pak razigrati u posebnoj gaming areni s velikim izborom popularnih igrica.

Resort obiluje i mnoštvom gastronomskih punktova na kojima možete kušati neka od tradicionalnih istarskih i dalmatinskih jela, i ne brinuti o plaćanju. Na recepciji preuzmite posebnu narukvicu kojom možete bezbrižno koristiti sve što Resort pruža, a platit ćete na odjavi, i to uz čak 10 posto popusta.

Hotel je poseban po tome što se u najvećoj mogućoj mjeri u pripremi hrane koriste lokalne namirnice, a sami uzgajaju začinsko bilje, što smatramo velikim plusom. Osim izvrsne hrane, tu ćete upijati i zrake sunca na nekoj od plaža do kojih jednostavno možete doći uređenim šetnicama. Ako vam se ne hoda, zavalite se na ležaljku uz otvoreni bazen.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju