Potrebno vam je:

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

1 pile
Češnjak
1 luk
1,5 šalica riže
Pola šalice suhih smokava i marelica
Timjan
Limunov sok
Crni papar
Pileći temeljac


U loncu zakuhajte pileći temeljac, smokve i luk. Od prilike 5 minuta. Umiješajte marelice, rižu i timjan i kuhajte dvadesetak minuta ili dok sva tekućina ne nestane. Na kraju dodajte žlicu limunovog soka i pustite da se hladi.

Ostatak limuna utrljajte na pile. Smjesom naputite pile i stavite u pećnicu. Ako vam je ostalo nadjeva, stavite da u odvojenu posudu i pecite u pećnici zajedno sa piletom.

Kako i uz što poslužiti pogledajte u videu.