Potrebno vam je:

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom Huangjuewan - 2 Najkompliciraniji na svijetu Petlja na pet razina: Suludi nadvožnjak na kojem, ako propustite svoj izlaz, možete ostati i čitav dan

1 pile
Češnjak
1 luk
1,5 šalica riže
Pola šalice suhih smokava i marelica
Timjan
Limunov sok
Crni papar
Pileći temeljac


U loncu zakuhajte pileći temeljac, smokve i luk. Od prilike 5 minuta. Umiješajte marelice, rižu i timjan i kuhajte dvadesetak minuta ili dok sva tekućina ne nestane. Na kraju dodajte žlicu limunovog soka i pustite da se hladi.

Ostatak limuna utrljajte na pile. Smjesom naputite pile i stavite u pećnicu. Ako vam je ostalo nadjeva, stavite da u odvojenu posudu i pecite u pećnici zajedno sa piletom.

Kako i uz što poslužiti pogledajte u videu.