Poznavatelji cijene okus tekile i preporučuju vam ne kvariti okus sa soli i limunom jer oboje imaju vrlo jak okus koji potpuno ubija prepoznatljivi okus tekile. Kao da jedete ćevape s pršutom i dinjom!

U trendu Pileći paprikaš Tjedni jelovnik Zasitna su, fina i rade se bez puno muke: Sedam predobrih jela za svaki dan ovog tjedna Šumske gljive Odaberite stranu Kulinarski grijeh ili ipak ne? Treba li prati gljive prije kuhanja? Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura

Tekila se mora piti polako, kap po kap, a ne na brzinu poput nestrpljivog teenagera, koji čeka da mu razrednica uleti u sobu. Uživajte, ne divljajte, više u videu ispod.