Pariz: Rue des Petites Ecuries i Rue Richer

Paris nije samo modni grad. To je glavni grad okusa, s kuharima koji će vam ponuditi istiniti okus raja. Pa ako ste već u Parizu, i po mogućnosti zaljubljeni, morate nešto po jesti u restoranima kao na primjer Vivant, L'Office, Autour d'un verre, Albion ili Abri.

Kopenhagen: Jægersborggade

Danska je u u posljednjih nekoliko godina postala prava atrakcija u smislu gastronomije. Kopenhagen je meka za sve one koji žele uživati u nezaboravnoj večeri. Od Nome u kojem je vrlo teško dobiti rezervaciju, do Cafe Coffee Kolektive, Karamelleriet, Ro Chokolade'sau i drugih vrhunskih restorana – izbor je vaš.

London: Bermondsey Street, južni London

Kuhari su nedavno odlučili oživjeti britansku kuhinju i London se transformirao u pravu kulinarsku meku. Restorani i East Village ili José vas dočekuju sa svježom i elegantnom hranom, dok je Maltby tržnica idealna za svakodnevnu kupovinu senzacionalnih namirnica.

Madrid: Cava Baja

U ovoj velikoj europskoj državi možete okusiti sve čuda španjolske kuhinje. U ulici Cava Baja možete tako jesti u restoranu s dva imena - Cava Casa Lucas ili La kamarila, ali garantiramo da će hrana u njemu biti jedinstvenog okusa!

Rim: Via Parioli

Kao što svi putovi vode u Rim, ulica Parioli vodi do svih ukusa svijeta. Ovdje možete uživati u najboljoj talijanskoj kuhinji u nekom od finih restorana, i to uglavnim obiteljskih. Naša su preporuka Caminetto, Molto Italiano, Pizza Parioli i Celestina – restoran u koji dolaze celebi kada su u Rimu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju