Uskoro je izradio i objavio i druge zapanjujuće kvalitetne fotografije i obećao to činiti jednom tjedno do kraja godine. Njegova stranica pornburger.me bilježi nevjerojatne brojke, ali kad čovjek to radi tako sočno!

"Ovo je za mene cjelogodišnji kreativni izazov," kaže Ramsay, samoprozvani "burger pervertit" koji svoj najnoviji hamburger naziva "all kinds of smutty" jer je 'utopljen' u poutine (kanadsko jelo – pomfrit bogato preliven smeđim umakom i sirom).

Pripremite se, hamburgerni pervertiti – osam tjedana i burgera je odrađeno, još 44 su pred nama. Dakle, nauživat ćemo se u fotografijama!

U slobodno vrijeme Ramsey fotografira, snima i uređuje video uratke za klijente kao suosnivač tvrtke Grizzly + Scout.

"Sa 27 sam dao otkaz u National Geographicu gdje sam radio kao producent. Upisao sam Kalifornijsku kulinarsku akademiju Le Cordon Bleu, i radio neko vrijeme za Kroniku San Fransisca Food & Wine, gdje sam naučio isprobavati recepte i ukrašavati hranu. 
Koliko god je to moguće trudim se sve komponente napraviti od nule."

Čudesa Ramseyeve kuhinje možete pogledati na njegovoj stranici, diviti se fotografijama, imenima (The Dirdy Birdy Burger, My Bloody Valentine Burger), i probati nešto takvo složiti i u vlastitom domu! Dobar tek u svakom slučaju.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju