Ovo je meso puno okusa, vlažano i nježno, naravno ako je pripremljeno na pravi način. No, to znate i sami, ali pogledajte jedan sasvim nov pristup pripremanju govedine.

Najfiniji će vam biti onaj dio rebara, ali neka mesar izvadi kosti. Malo začina, vremena, improvizirani ražanj i spremni ste.

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu

Naravno, ne morate odmah početi s najvećim bivolom u krdu, ali ovo jednostavno ne može biti loše. Još da malo začina ubace unutra, ali nećemo sad u detalje. Dobar vam tek!