Španjolski velikan kulinarstva, legendarni Chef Ferran Adria, nakon što je zatvorio El Bulli zbog gubitaka, i prebacio se na posao s hamburgerima, slastičarnama i predavanjima na Harvardu, danas opisuje novi projekt Bullipediju kao "online techno-emotional cooking encyclopedia“, kojoj je cilj zabilježiti informacije o kulinarstvu na zapadu.

"Znam da je projekt složen i težak, ali mora se odraditi.“rekao je Ferran.

U trendu Luksemburg - 4 Veliko vojvodstvo 48 sati u najbogatijoj zemlji svijeta: Mala, ali moćna europska ljepotica koju turisti nepravedno zaobilaze Omiš je neotkriveni hrvatski biser za mnoge turiste Najbolja reklama za Hrvatsku Hrvatske ljepote o kojima turisti ne znaju puno: "Čudno je što se grad nalazi 35 minuta od Splita, a tako malo ljudi tu dolazi" Kako pravilno orezati bosiljak? Za kulinarske kreacije Kako pravilno odrezati listove da vam bosiljak stalno raste?

"Možda će biti potrebno i desetak godina, ali biti će to važni podaci za buduće generacije i njihovo shvaćanje svega što se u kulinarstvu događalo. Siguran sam da će oni kuhati potpuno drugačije."
Pogledajte u videu Ferranovu viziju Bullipedije, a kao ste u Barceloni, ne propustite posjetiti neku od franšiza koje potpisuje!